Dan Petrescu Kayserispor - Kayserispor'un yeni teknik direktörü Petrescu kente geldi : Petrescu gibi hedefleri olan bir hocayla anlaşma yoluna gittik.

Dan Petrescu Kayserispor - Kayserispor'un yeni teknik direktörü Petrescu kente geldi : Petrescu gibi hedefleri olan bir hocayla anlaşma yoluna gittik.. Törende konuşan petrescu, 'burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Kasımpaşa galibiyetiyle de yerimizi korumaya devam ettik. dedi. Kayserispor kulübü bu akşam yaptığı açıklama ile dan petrescu ile yollarını ayırdığını duyurdu. Dan petrescu:bir problemim vardı ve maalesef ayrılmak zorunda kaldım. Kayserispor başkanı berna gözbaşı neler söyledi.

Sarı kırmızılılar rumen teknik adam dan petrescu ile anlaştı. Törende konuşan petrescu, 'burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Dan petrescu, kayseri temsilcisiyle ligde çıktığı 8 maçta 2 galibiyet, 3 beraberlik 3 de mağlubiyet aldı. Hes kablo kayserispor, teknik direktör dan petrescu'nun ailevi sebeplerinden dolayı yolların ayrıldığını açıkladı. Kayserispor'da dan petrescu pazar günü takımı devralıyor.

Dan Petrescu, în extaz! Kayserispor a câștigat în minutul ...
Dan Petrescu, în extaz! Kayserispor a câștigat în minutul ... from s.iw.ro
Sarı kırmızılılar rumen teknik adam dan petrescu ile anlaştı. Kulübümüz teknik direktör dan petrescu ile 1,5 + 1 yıllığına anlaşmaya varmıştır. Hes kablo kayserispor, anlaşma sağladığı rumen teknik direktör dan petrescu ile 2,5 yıllık resmi sözleşme imzaladı. Dan petrescu:bir problemim vardı ve maalesef ayrılmak zorunda kaldım. Sarı kırmızılı kulüp, dan petrescu ile 1.5+1 yıllık sözleşme imzaladı. Uğur kulaksız, dan petrescu'nun ekibinde de yardımcı antrenör olarak görev yaptı. Hes kablo kayserispor'un prensipte anlaştığı rumen çalıştırıcı dan petrescu, havayolu ile kayseri'ye ulaştı. .karşısında mağlup olmasının yanında oynanan futbolla da eleştirilen hes kablo kayserispor, teknik direktör dan petrescu ile yollarını ayırdı.

Törende konuşan petrescu, burada olmaktan dolayı çok mutluyum.

Süper lig ekibi hes kablo kayserispor, teknik direktör dan petrescu'nun gelişiyle maçlara daha motive çıkıp, takım ruhunu sahaya yansıtıyor. Uğur kulaksız, dan petrescu'nun ekibinde de yardımcı antrenör olarak görev yaptı. View stats (appearances, goals, cards / leagues, cups, national team) and transfer history. .kablo kayserispor, prensip anlaşmasına vardığı rumen teknik direktör dan petrescu ile sözleşme imzaladı. Kayserispor dan petrescu'yla yollarını ayırdı! Dan petrescu, kayseri temsilcisiyle ligde çıktığı 8 maçta 2 galibiyet, 3 beraberlik 3 de mağlubiyet aldı. Süper lig'de mücadele veren ve son 2 haftada aldığı galibiyetler ile moral bulan hes kablo kayserispor'da dan petrescu dönemi resmen başladı. Kasımpaşa galibiyetiyle de yerimizi korumaya devam ettik. dedi. Kayserispor'da dan petrescu pazar günü takımı devralıyor. Teknik direktörümüz dan petrescu hocamızın ailevi sebeblerinden dolayı karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunuyoruz. Sarı kırmızılı kulüp, dan petrescu ile 1.5+1 yıllık sözleşme imzaladı. You are on the player profile of dan petrescu, kayserispor. Kayserispor kulübü bu akşam yaptığı açıklama ile dan petrescu ile yollarını ayırdığını duyurdu.

Dan petrescu:bir problemim vardı ve maalesef ayrılmak zorunda kaldım. Petrescu gibi hedefleri olan bir hocayla anlaşma yoluna gittik. Hes kablo kayserispor, anlaşma sağladığı rumen teknik direktör dan petrescu ile 2,5 yıllık resmi sözleşme imzaladı. Hes kablo kayserispor, teknik direktör dan petrescu'nun ailevi sebeplerden dolayı karşılıklı anlaşma ile takım ile yollarını ayırdığı açıklandı. Kulübümüz teknik direktör dan petrescu ile 1,5 + 1 yıllığına anlaşmaya varmıştır.

Dan Petrescu, în extaz! Kayserispor a câștigat în minutul ...
Dan Petrescu, în extaz! Kayserispor a câștigat în minutul ... from s.iw.ro
Hes kablo kayserispor, anlaşma sağladığı rumen teknik direktör dan petrescu ile 2,5 yıllık resmi sözleşme imzaladı. Törende konuşan petrescu, burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Dan petrescu son olarak ülkesinin takımlarından cluj'u çalıştırmıştı. Kulübümüz teknik direktör dan petrescu ile 1,5 + 1 yıllığına anlaşmaya varmıştır. Kayserispor dan petrescu'yla yollarını ayırdı! Süper lig ekiplerinden hes kablo kayserispor, teknik direktör dan petrescu ile yollarını ayırdı. Süper lig'de mücadele veren ve son 2 haftada aldığı galibiyetler ile moral bulan hes kablo kayserispor'da dan petrescu dönemi resmen başladı. Hes kablo kayserispor'un yeni teknik direktörü dan petrescu, düzenlenen imza töreni ile resmi sözleşmeye imza attı.

.ayıran hes kablo kayserispor, teknik direktörlük görevi için rumen teknik direktör dan petrescu ile el sıkıştı.

Sarı kırmızılı kulüp, dan petrescu ile 1.5+1 yıllık sözleşme imzaladı. View stats (appearances, goals, cards / leagues, cups, national team) and transfer history. Hes kablo kayserispor basın sözcüsü mustafa tokgöz, transfer ile ilgili olarak da daha önce de belirttiğim gibi transfer yasağımız mevcut. Süper lig ekiplerinden hes kablo kayserispor, 1.5+1 yıllığına anlaştığı rumen teknik adam dan petrescu için imza töreni düzenledi. Hes kablo kayserispor, anlaşma sağladığı rumen teknik direktör dan petrescu ile 2,5 yıllık resmi sözleşme imzaladı. Kayserispor kulübü bu akşam yaptığı açıklama ile dan petrescu ile yollarını ayırdığını duyurdu. Dan petrescu, kayseri temsilcisiyle ligde çıktığı 8 maçta 2 galibiyet, 3 beraberlik 3 de mağlubiyet aldı. Törende konuşan petrescu, burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Daha önce rusya'da da çalışan ve kuban'da önemli işler yapan dan petrescu, bu sezon kayserispor'u çalıştıracak. Takım menajeri yunus akbulut tarafından karşılanan dan petrescu, kayseri'ye geldi. Kayserispor dan petrescu ile yeni bir maceraya yelken açarken, rumen teknik adamın futbolculuk ve teknik adamlık kariyeri de merak konusu oldu. Hes kablo kayserispor'un yeni teknik direktörü dan petrescu, düzenlenen imza töreni ile resmi sözleşmeye imza attı. Süper lig ekiplerinden hes kablo kayserispor, teknik direktör dan petrescu ile yollarını ayırdı.

Hes kablo kayserispor basın sözcüsü mustafa tokgöz, transfer ile ilgili olarak da daha önce de belirttiğim gibi transfer yasağımız mevcut. Teknik direktörümüz dan petrescu hocamızın ailevi sebeblerinden dolayı karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunuyoruz. Kulübümüz teknik direktör dan petrescu ile 1,5 + 1 yıllığına anlaşmaya varmıştır. Dan petrescu:bir problemim vardı ve maalesef ayrılmak zorunda kaldım. Dan petrescu:bir problemim vardı ve maalesef ayrılmak zorunda kaldım.

Dan Petrescu este noul antrenor al echipei Kayserispor ...
Dan Petrescu este noul antrenor al echipei Kayserispor ... from www.obiectivdesuceava.ro
Sarı kırmızılılar rumen teknik adam dan petrescu ile anlaştı. Sarı kırmızılı kulüp, dan petrescu ile 1.5+1 yıllık sözleşme imzaladı. Kayserispor dan petrescu ile yeni bir maceraya yelken açarken, rumen teknik adamın futbolculuk ve teknik adamlık kariyeri de merak konusu oldu. Törende konuşan petrescu, 'burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Daha önce rusya'da da çalışan ve kuban'da önemli işler yapan dan petrescu, bu sezon kayserispor'u çalıştıracak. You are on the player profile of dan petrescu, kayserispor. Teknik direktörümüz dan petrescu hocamızın ailevi sebeblerinden dolayı karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunuyoruz. Dan petrescu son olarak ülkesinin takımlarından cluj'u çalıştırmıştı.

Süper lig ekiplerinden hes kablo kayserispor, 1.5+1 yıllığına anlaştığı rumen teknik adam dan petrescu için imza töreni düzenledi.

Kayserispor başkanı berna gözbaşı, teknik direktörlük görevine dan petrescu'nun getirildiğini açıkladı. Kasımpaşa galibiyetiyle de yerimizi korumaya devam ettik. dedi. Törende konuşan petrescu, 'burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Törende konuşan petrescu, burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Süper lig ekibi hes kablo kayserispor, teknik direktör dan petrescu'nun gelişiyle maçlara daha motive çıkıp, takım ruhunu sahaya yansıtıyor. .kablo kayserispor, prensip anlaşmasına vardığı rumen teknik direktör dan petrescu ile sözleşme imzaladı. Sarı kırmızılılar rumen teknik adam dan petrescu ile anlaştı. Kulübün resmi internet sitesinde ise teşekkürler dan petrescu. Hes kablo kayserispor'un yeni teknik direktörü dan petrescu, düzenlenen imza töreni ile resmi sözleşmeye imza attı. Hes kablo kayserispor, anlaşma sağladığı rumen teknik direktör dan petrescu ile 2,5 yıllık resmi sözleşme imzaladı. Daha önce rusya'da da çalışan ve kuban'da önemli işler yapan dan petrescu, bu sezon kayserispor'u çalıştıracak. Takım menajeri yunus akbulut tarafından karşılanan dan petrescu, kayseri'ye geldi. Kayserispor dan petrescu ile yeni bir maceraya yelken açarken, rumen teknik adamın futbolculuk ve teknik adamlık kariyeri de merak konusu oldu.

Sarı kırmızılı kulüp, dan petrescu ile 15+1 yıllık sözleşme imzaladı dan petrescu. Süper lig ekibi hes kablo kayserispor, teknik direktör dan petrescu'nun gelişiyle maçlara daha motive çıkıp, takım ruhunu sahaya yansıtıyor.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook